OBITELJSKO VOLONTIRANJE – IZRADA ČESTITKI POVODOM DANA ŽENA

24. veljače 2020
VUM

U sklopu obiteljskog volontiranja u organizaciji Laboratorija inovativnih ideja i ove godine pripremamo aktivnost vezanu uz Dan žena. Međunarodni dan žena (kod nas popularno zvan Osmi mart) dan je kada slavimo društvena, ekonomska, kulturološka i politička dostignuća žena, a istovremeno se i podsjećamo na još uvijek aktualnu borbu za ravnopravnost spolova. Naša aktivnost bit će slična prošlogodišnjoj te ćemo u subotu, 29.2.2020., od 16 do 18h u prostorijama ACT Grupe (dr. Ivana Novaka 38, zgrada Starog Hrasta na 1. katu) izrađivati čestitke cvjetiće koje, uz kraće druženje, planiramo podijeliti korisnicama Doma za starije i nemoćne osobe Čakovec (jedinica Depadansa) 6.3.2020. u 10:30 h.
Ukoliko niste u mogućnosti doći i na izradu i na podjelu, slobodno se možete prijaviti i doći samo na jednu od navedenih aktivnosti.

Obiteljsko volontiranje namijenjeno je roditeljima s djecom mlađom od 15 godina, no isto tako na aktivnost dijete može doći i u pratnji punoljetnog brata ili sestre, a dobrodošli su i bake i djedovi.

Zainteresirani za obiteljsko volontiranje, ukoliko još nisu, mogu se prijaviti tako da ispune prijavnicu: https://forms.gle/vjF5pwL2iBNLfXnDA najkasnije do četvrtka, 27.2.
Ako i ne možete sudjelovati na ovoj volonterskoj aktivnosti obiteljskog volontiranja, ali biste željeli sudjelovati nekom drugom prilikom, također ispunite prijavnicu: https://forms.gle/vjF5pwL2iBNLfXnDA i pod dodatnu napomenu ostavite informacije o svojim mogućnostima za uključivanje.

No comments

You must be logged in to post a comment.