Poziv na obiteljsko volontiranje

3. veljače 2020
VUM

Obiteljsko volontiranje na Maloj školi plivanja za djecu s poremećajem iz autističnog spektra

Nakon zimske stanke nastavljamo s novim aktivnostima obiteljskog volontiranja. Prvu aktivnost provodimo u suradnji s Udrugom za autizam “Pogled”. U sklopu svog djelovanja Udruga provodi nekoliko aktivnosti sportsko rekreativnog programa prilagođenog djeci s poremećajem iz spektra autizma pri čemu su im potrebni volonteri koji rade s djecom jedan na jedan. Mi ćemo im se pridružiti na vježbama plivanja na Gradskim bazenima “Marija Ružić” Čakovec u subotu, 8.2., od 8:40. Na aktivnosti mogu sudjelovati djeca svih uzrasta budući da će uz svako dijete biti prisutan i volonter iz Udruge.

Obiteljsko volontiranje namijenjeno je roditeljima s djecom mlađom od 15 godina, no isto tako na aktivnost dijete može doći i u pratnji punoljetnog brata ili sestre.

Zainteresirani za obiteljsko volontiranje, ukoliko još nisu, mogu se prijaviti tako da ispune prijavnicu: https://forms.gle/vjF5pwL2iBNLfXnDA najkasnije do srijede, 5.2.
Ako i ne možete sudjelovati na ovoj volonterskoj aktivnosti obiteljskog volontiranja, ali biste željeli sudjelovati nekom drugom prilikom, također ispunite prijavnicu: https://forms.gle/vjF5pwL2iBNLfXnDA i pod dodatnu napomenu ostavite informacije o svojim mogućnostima za uključivanje.

No comments

You must be logged in to post a comment.