Poziv na javni razgovor “Volontirati – da, ne i za čiju korist?”

27. siječnja 2020
VUM

Platforma za Društveni centar Čakovec pozivam Vas na javni razgovor ”Volontirati – da, ne i za čiju korist?” koji će se održavati u zgradi Scheier u srijedu, 29. siječnja 2020. godine s početkom u 17:00 sati.

Cilj razgovora bit će osvještavanje građana o važnosti volontiranja u zajednici, ali i za svakog pojedinca i njegov osobni razvoj.

Teme razgovora bit će vezane uz aktivaciju građanstva za volontiranje i aktivizam, obuhvatit će se pitanja kako postati volonter, kome se javiti, kako kroz volontiranje postati proaktivni, steći iskustvo, dodatne kompetencije, ostvariti karijeru,postići osobno zadovoljstvo, ali i kako se organizira samo volontiranje.

Razgovor će se voditi sa sugovornicama/ima:  Franom Lanom Kanoti, Centar za Pomoć u kući Međimurske županije, Marinom Kolar, obrt za edukaciju i savjetovanje Konekta, Petra Matjan, Volonterski ured Međimurja, Vinkom Okrešom, Udruga Zora, Tenom Vrzan, Centar za mlade Čakovec i drugim iskusnim i angažiranim pojedincima iz naše zajednice.

Bilo bi nam drago ako bi nam se priključili u ovom razgovoru i dali svoj doprinos za daljnjom aktivacijom građana Međimurske županije.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete se javiti Valentini Nedeljko na 095 517 4870.

Ovaj događaj organizira se u sklopu projekta Nove prakse – sudioničko upravljanje zgradom Scheier i javnih razgovora o aktualnim procesima suupravljanja u kulturi u MŽ i zgradi Scheier.

Link na Facebok događaj

Veselimo se Vašem dolasku!

Platforma za Društveni centar Čakovec

Nove prakse – sudioničko upravljanje zgradom Scheier

Dr. Ivana Novaka 38, 40000 Čakovec, Hrvatska 

M: +385 95 517 4870 

https://scheier.hr/

No comments

You must be logged in to post a comment.