OBITELJSKO VOLONTIRANJE – IZRADA HRANILICA ZA PTICE

27. studenoga 2019
VUM

Polako nam se približava hladnije vrijeme te smo za našu novu aktivnost odabrali izradu hranilica za ptice. Hranilice ćemo izrađivati u prostorima ACT Grupe u Starom hrastu Čakovcu u subotu, 7.12., s početkom u 9 sati.

Obiteljsko volontiranje namijenjeno je roditeljima s djecom mlađom od 15 godina, no isto tako na aktivnost dijete može doći i u pratnji djeda ili bake, kao i punoljetnog brata ili sestre.

 Vrijednost obiteljskog volontiranja je u odgoju budućih naraštaja volontera koji su aktivni, humani i voljni pomoći drugome u nevolji, ali omogućuje i kvalitetno druženje članova obitelji. Obiteljsko volontiranje roditelji mogu iskoristiti da se povežu sa svojom djecom kroz pomaganje drugome, da svojoj djeci budu dobar primjer i da se druže s drugim roditeljima i djecom tijekom volontiranja.

Zainteresirani za obiteljsko volontiranje, ukoliko još nisu, mogu se prijaviti tako da ispune obrazac najkasnije do četvrtka, 5.12.
Ako i ne možete sudjelovati na ovoj volonterskoj aktivnosti obiteljskog volontiranja, ali biste željeli sudjelovati nekom drugom prilikom, također ispunite obrazac i pod dodatnu napomenu ostavite informacije o svojim mogućnostima za uključivanje.

No comments

You must be logged in to post a comment.