OBITELJSKO VOLONTIRANJE – DRUŠTVENE IGRE U DOMU NOVINŠČAK

7. studenoga 2019
VUM

Nova nas aktivnost obiteljskog volontiranja vodi u Dom za starije i nemoćne osobe Novinščak u Čakovcu. Pridružite nam se u međugeneracijskom druženju uz igranje društvenih igara (gameboardanju) s bakama i djedovima iz Doma Novinščak u subotu, 16.11., s početkom u 15 sati. Razne društvene igre primjerene svim uzrastima su pripremljene, ali slobodno ponesite i svoju omiljenu igru sa sobom.

Obiteljsko volontiranje namijenjeno je roditeljima s djecom mlađom od 15 godina, no isto tako na aktivnost dijete može doći i u pratnji djeda ili bake, kao i punoljetnog brata ili sestre.

Vrijednost obiteljskog volontiranja je u odgoju budućih naraštaja volontera koji su aktivni, humani i voljni pomoći drugome u nevolji, ali omogućuje i kvalitetno druženje članova obitelji. Obiteljsko volontiranje roditelji mogu iskoristiti da se povežu sa svojom djecom kroz pomaganje drugome, da svojoj djeci budu dobar primjer i da se druže s drugim roditeljima i djecom tijekom volontiranja.

Zainteresirani za obiteljsko volontiranje, ukoliko još nisu, mogu se prijaviti tako da ispune obrazac najkasnije do četvrtka, 14.11.
Ako i ne možete sudjelovati na ovoj volonterskoj aktivnosti obiteljskog volontiranja, ali biste željeli sudjelovati nekom drugom prilikom, također ispunite obrazac i pod dodatnu napomenu ostavite informacije o svojim mogućnostima za uključivanje.

No comments

You must be logged in to post a comment.