OBITELJSKO VOLONTIRANJE – SADNJA DRVEĆA NA PODRUČJU GRADA ČAKOVCA

25. listopada 2019
VUM

Prva ovogodišnja aktivnost obiteljskog volontiranja održat će se u subotu, 26.10., s početkom u 9 sati na lokaciji Ulica Vlatka Mačeka – Ulica Zinke Kunc (uz kanal Trnava). Volontiranje će se održati u sklopu akcije pod nazivom “Posadi i ti jedno stablo” u organizaciji Grada Čakovca.

Obiteljsko volontiranje namijenjeno je roditeljima s djecom mlađom od 15 godina, no isto tako na aktivnost dijete može doći i u pratnji punoljetnog brata ili sestre.

Vrijednost obiteljskog volontiranja je u odgoju budućih naraštaja volontera koji su aktivni, humani i voljni pomoći drugome u nevolji, ali omogućuje i kvalitetno druženje članova obitelji. Obiteljsko volontiranje roditelji mogu iskoristiti da se povežu sa svojom djecom kroz pomaganje drugome, da svojoj djeci budu dobar primjer i da se druže s drugim roditeljima i djecom tijekom volontiranja.

Zainteresirani za obiteljsko volontiranje, ukoliko još nisu, mogu se prijaviti tako da ispune obrazac.
Ako i ne možete sudjelovati na ovoj volonterskoj aktivnosti obiteljskog volontiranja, ali biste željeli sudjelovati nekom drugom prilikom, također ispunite obrazac i pod dodatnu napomenu ostavite informacije o svojim mogućnostima za uključivanje.

No comments

You must be logged in to post a comment.