Udruga slijepih traži voditelja kreativnih radionica

18. listopada 2019
VUM

POSTANI VODITELJ KREATIVNIH RADIONICA

Udruga slijepih Međimurske županije traži jednu osobu za vođenje kreativnih radionica za njezine članove.

Ako želiš mogućnost da pomogneš drugima i kreativno se izraziš, ovo je prava prilika za tebe!

Pomoći ćeš slijepim osobama obogatiti slobodno vrijeme i time pridonijeti održavanju njihova aktivnog života. Tvoj zadatak će biti da im probudiš maštu i pomogneš da se kreativno izraze, druže i surađuju.

Rad će obuhvaćati vođenje kreativnih radionica za članove Udruge; pripremu i prilagođavanje već postojećih radionica te osmišljavanje novih radionica: nabavku i pripremu materijala, osmišljavanje  i vođenje kreativnih radionica, rad s korisnicima na radionicama. Izrađivat će se različiti predmeti, suveniri, pokloni…

Imat ćeš mogućnost raditi na sebi kroz usvajanje novih znanja i vještina. Bit će ti pružena kontinuirana podrška koordinatorice volontera te ćeš se, kroz kontakt s članovima i djelatnicima Udruge, upoznati s načinom rada Udruge i karakteristikama rada sa slijepim osobama. Volonterske sate upisat ćemo ti u volontersku knjižicu te, po želji, izdati potvrdu o volontiranju.

Ako si ti: osoba senzibilizirana prema slijepim osobama, kreativna, pouzdana, snalažljiva, fleksibilna, proaktivna i strpljiva, prijaviti se možeš koordinatorici volontera, Marini Gašparić, na: info@usm.hr, 0916390005 ili 040310212.

Vrijeme i mjesto provedbe: mjesečno po jedna radionica u prostorijama Udruge slijepih Međimurske županije.

No comments

You must be logged in to post a comment.