Udruga Zora traži volontere za javnu akciju podjele letaka

10. listopada 2019
VUM

Dragi volonteri i drage volonterke,

tražimo 3 volontera/ke za javnu akciju podjele letaka.

U subotu, 19.10., Udruga Zora organizira javnu akciju podjele letaka u sklopu projekta “Mladi kao pokretači društvenih promjena”.

Tražimo 3 volontera/ke koji/e će s nama dijeliti edukativne letke mladima od 10:00 do 12:00 sati na Trgu Republike u Čakovcu.

Volontiranjem zajedno gradimo bolju i snažniju zajednicu. Povezujemo se, pronalazimo sebi slične, upoznajemo druge i drugačije da bi naše različitosti i sličnosti pretvorili u snagu koja je potrebna za pozitivne promjene. Budi primjer! Budi pokretač!

Prije samog volontiranja dobit ćete upute (na akciji se nalazimo u 08:45 sati na Trgu Republike „kod sata“ ili „pre vuri“). Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirate na broj mobitela +385 98 165 9545 ili mail eva@udrugazora.hr


Zainteresirani/ne za volontiranje – ako ste već volontirali u udruzi Zora, dovoljno je da se samo prijavite mailom na eva@udrugazora.hr .

Ako još niste volontirali u udruzi Zora, molimo vas da ispunite Prijavnicu za volontiranje na http://tinyurl.com/prijavnicaZora i brzo ćemo vam se javiti.

Prijave su otvorene do četvrtka, 17.10.2019.

No comments

You must be logged in to post a comment.