Fijolina traži više volontera/ki za Porcijunkulovo

19. srpnja 2019
VUM

Fijolina traži više volontera/ki za svoj štand povodom manifestacije Porcijunkulovo u Čakovcu.
Humanitarna udruga Fijolina osnovana je 2012. godine u Čakovcu s ciljem pružanja potpore djeci i mladeži bez roditelja ili adekvatne roditeljske skrbi te je otvorila vrata svima koji volonterskim radom žele doprinijeti dosezanju ovog cilja. 

Opis posla: Volonteri će biti zaduženi za promociju udruge na štandu u centru grada. Na štandu će se prikupljati donacije za udrugu, a svi volonteri bit će dodatno upoznati od strane organizatora volontiranja koja su njihova zaduženja.
Vrijeme volontiranja: Od 30.7. do 4.8.2019. Volontira se u 3 smjene, po 4 sata svaki volonter/ka (ujutro, popodne, navečer). Svaki/a volonter/ka može sam/a odabrati u kojoj smjeni želi volontirati (po dogovoru s organizatorima volontiranja i ostalim volonterima).
Članovi udruge Fijolina će svim prijavljenim volonterima osigurati osvježenja te upis odrađenih volonterskih sati u volontersku knjižicu.
Ako ste zainteresirani za ovo volontiranje, želite dodatno usavršiti svoje komunikacijske vještine i želite se upoznati više s radom udruge Fijolina te pomoći djeci bez roditeljske skrbi, javite se na mail a.m.babic@gmail.com ili broj mobitela 099 689 6213 (Ana Maria Babić), najkasnije do 25.07.2019.

No comments

You must be logged in to post a comment.