UDRUGA ZORA TRAŽI 5 VOLONTERA ZA HRVATSKA VOLONTIRA

17. svibnja 2019
VUM

Hrvatska volontira! Tražimo 5 volontera/ki za javnu akciju podjele letaka u subotu, 25.05., na Trgu Republike u Čakovcu

Dragi volonteri i drage volonterke,

tražimo 5 volontera/ki za javnu akciju povodom manifestacije Hrvatska volontira.

U subotu, 25.05., Udruga Zora u suradnji sa Savjetom mladih Međimurske županije organizira javnu akciju podjele letaka u sklopu projekta “Mladi kao pokretači društvenih promjena”. Volontiranjem zajedno gradimo bolju i snažniju zajednicu. Povezujemo se, pronalazimo sebi slične, upoznajemo druge i drugačije da bi naše različitosti i sličnosti pretvorili u snagu koja je potrebna za pozitivne promjene. Budi primjer! Budi pokretač!

Tražimo 5 volontera/ki koji/e će s nama dijeliti edukativne letke mladima od 09:00 do 12:00 sati na Trgu Republike u Čakovcu. Nije komplicirano, sve što trebaš je dobra volja pomoću koje ćemo informirati mlade o načinima aktivizma i mogućnostima volontiranja.

PS. Imamo i Instagram okvir. 😊

Prije samog volontiranja dobit ćete upute (na akciji se nalazimo u 08:45 sati na Trgu Republike „kod sata“ ili „pre vuri“). Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirate na tel. 040/395-344 ili mail ivana@udrugazora.hr

Zainteresirani/ne za volontiranje ako ste već volontirali u udruzi Zora, dovoljno je da se samo prijavite mailom na ivana@udrugazora.hr .

Ako još niste volontirali u udruzi Zora, molimo vas da ispunite Prijavnicu za volontiranje na http://tinyurl.com/prijavnicaZora i brzo ćemo vam se javiti.

Prijave su otvorene do četvrtka (23.05.).

No comments

You must be logged in to post a comment.