Obiteljsko volontiranje – Azil Prijatelji

8. travnja 2019
VUM

Vrijeme je za prvu proljetnu aktivnost obiteljskog volontiranja. U subotu, 13.4.2019., na poziv Azila Prijatelji Čakovec sudjelovat ćemo u pripremi prvog Azilskog buvljaka (pomoći ćemo u slaganju stvari za prodaju). Tom ćemo prilikom zasaditi i cvijeće kako bi se ukrasio prostor skloništa. Također, moći ćemo prošetati pse na livadi azila. Aktivnost počinje u 9 h, a nalazimo se u azilu.

Obiteljsko volontiranje namijenjeno je roditeljima s djecom mlađom od 15 godina, no isto tako na aktivnost dijete može doći i u pratnji punoljetnog brata ili sestre.

 

Vrijednost obiteljskog volontiranja je u odgoju budućih naraštaja volontera koji su aktivni, humani i voljni pomoći drugome u nevolji, ali omogućuje i kvalitetno druženje članova obitelji. Obiteljsko volontiranje roditelji mogu iskoristiti da se povežu sa svojom djecom kroz pomaganje drugome, da svojoj djeci budu dobar primjer i da se druže s drugim roditeljima i djecom tijekom volontiranja.

Zainteresirani za obiteljsko volontiranje, ukoliko još nisu, mogu se prijaviti tako da ispune obrazac najkasnije do četvrtka, 11.4.
Ako i ne možete sudjelovati na ovoj volonterskoj aktivnosti obiteljskog volontiranja, ali biste željeli sudjelovati nekom drugom prilikom, također ispunite obrazac i pod dodatnu napomenu ostavite informacije o svojim mogućnostima za uključivanje.

 

No comments

You must be logged in to post a comment.