Zora traži 2 volontera/ke za javnu akciju povodom V-daya (Milijarda ustaje)

11. veljače 2019
VUM

U četvrtak, 14.02.2019., Udruga Zora organizira javnu akciju od 12:30  do 13:30 sati. Povodom obilježavanja V-daya “One bilion rising – Milijarda ustaje” u sklopu projekta “Šalji dalje” informiraju javnost o važnosti zaštite žena od raznih oblika nasilja i dijele naljepnice s pozitivnim poruka.

Što trebate raditi? Doći na vrijeme i provesti javnu akciju tako da kroz podjelu naljepnica projekta informirate što više građana/ki o važnosti zaštite žena od raznih oblika nasilja. Traže se otvoreni i komunikativni volonteri svih dobnih skupina (stariji od 16 godina), muškog i ženskog spola, s ili bez volonterskog iskustva i s puno dobre volje 🙂
Prije samog volontiranja dobit ćete upute o načinu podjele te o projektu (s volonterima se nalaze u 12:20 sati ispred glavnog ulaza u Poštu radi dogovora).
Što vam nude? Volontersku knjižicu (ako ju nemate), upis sati u istu i volontersko iskustvo u dobrom društvu!

Stoga, javite se i svojim sudjelovanjem poručite drugima „Činim pravu stvar za sebe i zajednicu – VOLONTIRAM“. Samim time pomažemo drugima i obogaćujemo sami sebe.

Zainteresirani/ne za volontiranje – ako ste već volontirali u Udruzi Zora, dovoljno je da se samo prijavite mailom na ivana@udrugazora.hr.
Ako još niste volontirali u Udruzi Zora, ispunite Prijavnicu za volontiranje i brzo ćemo vam se netko javiti.
Prijave su otvorene do srijede, 13.02.2019.

No comments

You must be logged in to post a comment.