OBITELJSKO VOLONTIRANJE – SPORTSKE IGRE S OSOBAMA S INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA

18. siječnja 2019
VUM

Zimski praznici su završili te nastavljamo s novim programima obiteljskog volontiranja. Naša sljedeća aktivnost održat će se u subotu, 26.1., od 9:30 do 11 sati u sportskoj dvorani NK Sloga gdje ćemo, u suradnji s Udrugom osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije, pripremiti raznovrsne sportske igre u kojima će zajednički sudjelovati roditelji sa svojom djecom i osobe s intelektualnim teškoćama. Igre će biti primjerene za djecu svih uzrasta.

Fotografija: Robert Collins on Unsplash

Obiteljsko volontiranje namijenjeno je roditeljima s djecom mlađom od 15 godina, no isto tako na aktivnost dijete može doći i u pratnji punoljetnog brata ili sestre.

Vrijednost obiteljskog volontiranja je u odgoju budućih naraštaja volontera koji su aktivni, humani i voljni pomoći drugome u nevolji, ali omogućuje i kvalitetno druženje članova obitelji. Obiteljsko volontiranje roditelji mogu iskoristiti da se povežu sa svojom djecom kroz pomaganje drugome, da svojoj djeci budu dobar primjer i da se druže s drugim roditeljima i djecom tijekom volontiranja.

Zainteresirani za obiteljsko volontiranje, ukoliko još nisu, mogu se prijaviti tako da ispune obrazac najkasnije do četvrtka, 24.1.
Ako i ne možete sudjelovati na ovoj volonterskoj aktivnosti obiteljskog volontiranja, ali biste željeli sudjelovati nekom drugom prilikom, također ispunite obrazac i pod dodatnu napomenu ostavite informacije o svojim mogućnostima za uključivanje.

Organizator volontiranja: ACT Grupa
Volonterski program obiteljskog volontiranja organiziran je u sklopu projekta Na valovima volonterstva- infrastruktura za snažne i povezane zajednice.

No comments

You must be logged in to post a comment.