OBITELJSKO VOLONTIRANJE – IZRADA BOŽIĆNIH ČESTITKI

7. prosinca 2018
VUM

Povodom nadolazećih blagdana nastavljamo s novom aktivnošću obiteljskog volontiranja koje će se održati u subotu, 15.12. od 9 do 11 sati u Multimedijskoj dvorani ACT Grupe (dr. Ivana Novaka 38, zgrada Starog Hrasta na 1. katu.) Tom ćemo prilikom izrađivati božićne čestitke za korisnike Centra za pomoć u kući Međimurske županije.

Obiteljsko volontiranje namijenjeno je roditeljima s djecom mlađom od 15 godina, no isto tako na aktivnost dijete može doći i u pratnji punoljetnog brata ili sestre.

Vrijednost obiteljskog volontiranja je u odgoju budućih naraštaja volontera koji su aktivni, humani i voljni pomoći drugome u nevolji, ali omogućuje i kvalitetno druženje članova obitelji. Obiteljsko volontiranje roditelji mogu iskoristiti da se povežu sa svojom djecom kroz pomaganje drugome, da svojoj djeci budu dobar primjer i da se druže s drugim roditeljima i djecom tijekom volontiranja.

Zainteresirani za obiteljsko volontiranje, ukoliko još nisu, mogu se prijaviti tako da ispune obrazac najkasnije do četvrtka, 13.12.
Ako i ne možete sudjelovati na ovoj volonterskoj aktivnosti obiteljskog volontiranja, ali bi željeli sudjelovati nekom drugom prilikom, također ispunite obrazac i pod dodatnu napomenu ostavite informacije o svojim mogućnostima za uključivanje.

No comments

You must be logged in to post a comment.