POMOĆ U UČENJU

30. studenoga 2018
VUM

Centar za edukaciju, savjetovanje i humanitarno djelovanje Krugovi iz Zagreba provodi projekt “Učimo zajedno” – volonterska podrška u učenju djeci samohranih roditelja i traži desetak volontera koji će pružiti podršku u učenju djeci samohranim roditeljima jednom do dva puta tjedno po dva školska sata u školskim prostorijama ili prema dogovoru u Gradu Zagrebu, okolici te drugim dijelovima Hrvatske.

Volonteri će prije početka volontiranja proći trening na kojem će se upoznati s profilom korisnika i načinom volontiranja, a svaki mjesec održavat će se supervizija i druženje volontera.

Volonterska podrška djeci samohranih roditelja rezultirat će njihovim boljim školskim uspjehom i većim samopouzdanjem, a samohrani roditelj će biti rasterećen jedne velike obveze i osnažen u roditeljskoj ulozi.

Kroz volontiranje volonteri će steći veliko iskustvo u radu s djecom, razviti komunikacijske vještine, razviti tzv. soft skills, sudjelovat će na edukacijama i supervizijama volontera – osnažiti osobne i profesionalne kapacitete, povezati se s drugim volonterima Centra i dr.

Zainteresirani za volontiranje se mogu javiti na mail info@krugovi.hr ili antonija.plesa@krugovi.hr ili mob. 091 616 22 01 (Antonija Pleša)

No comments

You must be logged in to post a comment.