Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama

21. studenoga 2018
VUM

Udruga Zora traži 4 volontera/ke za javnu akciju povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama na Trgu Republike u Čakovcu, u subotu, 24.11., od 9:00 do 12:00 sati.

Ove subote želi se poslati snažna poruka protiv nasilja.
Na volonterskoj akciji cilj je skupiti 100 fotografija građana s porukama protiv nasilja. Traže se 4 komunikativna volontera/ki koji će dijeliti letke, fotografirati se s građanima s Facebook okvirom i raznim porukama.

Voliš li izazove? Osim što ćeš ovim volontiranjem doprinijeti informiranju građana o važnosti prevencije nasilja što je velika stvar, tvoj trud će se dodatno nagraditi.
Uz topli čaj, ako nemaš, dobivaš volontersku knjižicu, bedževe i naljepnice, a majicama će biti nagrađeni volonterski par koji će skupiti najviše fotografija.

Možeš se prijaviti s prijateljom/com ili sam/a pa ćeš dobiti svoj volonterski par. Potrebno je samo da imaš dobre volje, tople rukavice i mobitel s kamerom. 🙂
Vani je dosta hladno, no Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama je samo jednom na godinu.

Prije samog volontiranja dobiti ćete upute (na akciji se dolazi u 08:45 sati na Trgu Republike “kod sata”). Za sva dodatna pitanja slobodno kontaktirate na tel. 099/215-5159 (Vinko Okreša) ili mail vinko@udrugazora.hr.

… 25.11. obilježava se Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama u znak sjećanja na dan kada je 25. studenog 1960. godine sestre Mirabal u Dominikanskoj Republici brutalno dao ubiti diktator Rafael Trujillo …

Zainteresirani/ne za volontiranje:
ako ste već volontirali u udruzi Zora, dovoljno je da se samo prijavite mailom na vinko@udrugazora.hr
ako još niste volontirali u udruzi Zora, ispunite Prijavnicu za volontiranje i brzo ćete dobiti povratnu informaciju
Prijave su otvorene do petka, 23.11.

 

No comments

You must be logged in to post a comment.