Traži se medo!

21. kolovoza 2018
VUM

Gradsko društvo Crvenog križa Varaždin traži 1 volontera/ku na području Varaždina da nosi kostim Mede Jurice, maskote Hrvatskog Crvenog križa koji pomaže djeci da sigurnije stignu u školu. Veseli Medo pojavio bi se ispred osnovnih škola grada Varaždina te zajedno sa djelatnicima Policijske uprave Varaždinske i GDCK-a Varaždin dijelio letke učenicima.

Letci bi se dijelili u sklopu edukativno-preventivne akcije „Sigurno do škole“ u razdoblju od 3. do 14. rujna 2018. u jutarnjim satima (7.30- 8.30). Akciju zajedno organiziraju GDCK Varaždin i Policijska uprava Varaždinska za djecu iz nižih razreda osnovnih škola na području grada Varaždina.
Ovo je prava prilika da pomogneš djeci naučiti što su osnove prve pomoći, pravila sigurnosti u prometu te upišeš sate u volontersku knjižicu. Nije ništa komplicirano, samo će se dijeliti letci i družiti se sa djecom u kostimu Mede Jurice.

Zainteresirani, javite se što prije, ali najkasnije do 29.08.2018.  na mail ravnatelj@gdck-varazdin.hr ili u vremenu od 7 do 15 sati na broj 042/214-496, a možete ih i osobno posjetiti na adresi GDCK Varaždin (Stanka Vraza 8, Varaždin).

No comments

You must be logged in to post a comment.