Volontiraj na veselom štandu :)

20. srpnja 2018
VUM

Humanitarna udruga Fijolina traži više volontera/ki za svoj štand povodom manifestacije Porcijunkulova u Čakovcu.

Humanitarna udruga Fijolina osnovana je 2012. godine u Čakovcu s ciljem pružanja potpore djeci i mladeži bez roditelja ili adekvatne roditeljske skrbi te je otvorila vrata umjetnicima koji volonterskim radom žele doprinijeti dosezanju ovog cilja. Udruga je otvorena za sve mlade glazbenike, a osim glazbene sekcije, imaju i foto i video sekciju, te im se i tu možete pridružiti.

Opis posla: volonteri će biti zaduženi za promociju udruge na štandu u centru grada. Na štandu će se prikupljati donacije za udrugu, a svi volonteri bit će dodatno upoznati od strane organizatora volontiranja koja su njihova zaduženja.

Vrijeme volontiranja: od 27.7. do 2.8.2018. Volontira se u 4 smjene, po 4 sata svaki volonter/ka (ujutro, popodne, navečer). Svaki/a volonter/ka može sam/a odabrati u kojoj smjeni želi volontirati (po dogovoru s organizatorima volontiranja i ostalim volonterima).

Članovi udruge Fijolina će svim prijavljenim volonterima osigurati osvježenja (kava, langoš, sladoled) te upis odrađenih volonterskih sati u volontersku knjižicu.

Ako ste zainteresirani za ovo volontiranje, želite dodatno usavršiti svoje komunikacijske vještine i želite se upoznati više s radom udruge Fijolina te pomoći djeci bez roditeljske skrbi, javite se na mail: matija@cwebspace.com ili broj mobitela: 099 578 0002 (Matija Bogdan) najkasnije do 25.07. 🙂

 

No comments

You must be logged in to post a comment.