Mladi ste i želite putovati i učiti? Mi ćemo vam pomoći!

20. srpnja 2018
VUM

ACT Grupa u suradnji s Eurodesk Hrvatska informira mlade o njihovim mogućnosti za mobilnost, učenje i posao, odgovara na pitanja, povezuje i motivira. Planirate li put, sudjelovanje u nekom od Erasmus+ programa ili samo želite znati koje su vam mogućnosti, možete nam se javiti u bilo koje vrijeme (Facebook: Mladi i uspješni, e-mail: vum@act-grupa.hr, tel. 040/39-047)

Kako bi vam se približili i predstavili tko stoji iza tima koji radi na informiranju mladih, a možda vas i zainteresirali da sami krenete u neku avanturu, održat ćemo mobilno informiranje. 😀 Tijekom Porcijunkulova, u ponedjeljak 30.7.2018. od 10 do 12 sati naš će tim oboružan promotivnim i informativnim materijalima šetati centrom Čakovca i razgovarati s mladima o tome što im se sve nudi. Pričat ćemo vam o projektima na kojima smo sami sudjelovali, gdje možete početi istraživati ako vas nešto zanima i kako vam točno tu mi možemo pomoći.
Prepoznat ćete nas po identičnim plavim majicama na kojima piše Explore, Connect and Coach, plavim torbama na natpisom Time to Move i šarenim letcima koje ćemo dijeliti.

Potražite nas i pitajte što želite: možete samo uzeti letak ili možemo popričati na Trgu ili sjesti na kavu, vi birate (mi plaćamo kavu 😉 )

No comments

You must be logged in to post a comment.