VOLONTIRAJ NA OBILJEŽAVANJU 17. TJEDNA MOZGA

6. ožujka 2018
VUM

Udruga slijepih Međimurske županije sudjelovat će u obilježavanju 17. Tjedna mozga u organizaciji Hrvatskog instituta za istraživanje mozga Medicinskog fakulteta sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskog društva za neuroznanost, uz suorganizaciju Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i Znanstvenog centra izvrsnosti za temeljnu, kliničku i translacijsku neuroznanost.

Udruga traži otvorene, komunikativne i pouzdane volontere/ke za provedbu aktivnosti obilježavanja 17. Tjedna mozga.
Predavanje će se održati u ponedjeljak, 12.3., u Dvorani Scheier u Čakovcu. Živko Mišević, dr. med. specijalist psihijatar, održat će predavanje na temu „Mozak i umjetna inteligencija“ s početkom u 18:00 sati.

Volonteri/ke će pomoći sudionicima da se smjeste prije predavanja, prikupljati potpise sudionika predavanja, fotografirati i sl.

Potreban broj volontera/ki: 2
Trajanje volontiranja: 17:30 – 19:30
Mjesto volontiranja: Dvorana Scheier u Čakovcu

Što će volonteri/ke dobiti ovim volontiranjem?
Osim što će se zabaviti i naučiti nešto novo, volonteri će steći iskustvo u radu sa slijepim osobama i drugim osobama s invaliditetom. Također, volontiranje se upisuje u volontersku knjižicu.

Zainteresirani za volontiranje mogu se prijaviti do 9.3. na mail: info@usm.hr, na br.tel.: 040/311-955 ili br.mob.: 091/639 0005

 

No comments

You must be logged in to post a comment.