Izvješće o organiziranom volontiranju za 2017. godinu

28. veljače 2018
VUM

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku poziva sve organizacije koje su tijekom 2017. godine organizirali volontiranje da podnesu izvješće o organiziranom volontiranju.

Sukladno Članku 33. Zakona o volonterstvu („Narodne novine“ broj: 58/07 i 22/13), te Pravilniku o sadržaju izvješća o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranja („Narodne novine“ broj 104/15), svaki organizator volontiranja dužan je dostaviti godišnje izvješće o volontiranju Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, kao tijelu nadležnom za praćenje provedbe navedenoga Zakona i razvoj politike volonterstva.

Izvještajno razdoblje se odnosi na vrijeme od 1. siječnja do 31. prosinca 2017. godine a rok za dostavu izvješća je 31. ožujka 2018. godine.

Izvještaj je moguće podnijeti putem web aplikacije koja se nalazi na sljedećoj poveznici: volonteri.mdomsp.hr. Poveznica na kojoj se podnosi izvješće je mijenjala domenu te su dodane nove informacije koje je potrebno dostaviti. No, organizatorima volontiranja koji su do sada prijavljivali volonterske sate neće biti problem pristupiti postojećem profilu, kao ni prikupiti nove kategorije podataka koji se od njih traže. Organizatori volontiranja koji se do sada nisu registrirali MDOMSP-u mogu to učiniti putem iste poveznice, odabirući na aplikaciji Registracija novih organizatora.

Ako vam je potrebna bilo kakva pomoć prilikom registracije novih organizatora ili prijave ostvarenih volonterskih sati, za pomoć se možete javiti Volonterskom uredu Međimurja na vum@act-grupa.hr ili na broj telefona 040/390-047.

No comments

You must be logged in to post a comment.