SUDJELUJ U IZRADI ORIGAMI ŽDRALOVA I/ILI NA JAVNOJ AKCIJI ZA V-DAY

9. veljače 2018
VUM

Dragi naši volonteri i volonterke,

udruga Zora traži desetak osoba za sudjelovanje na radionici izrade ždralova, 12.02. (ponedjeljak). Trebaju vašu pomoć pri izradi origami ždralova, koji će se nakon toga dijeliti na javnoj akciji. Bez obzira ako ne znate izrađivati origami ždralove, dođite na radionicu i naučite. Jednostavno je i brzo se uči, bitna je samo dobra volja. Traže se osobe svih dobnih skupina (stariji od 15 godina), a sve što trebate je doći u prostorije udruge Zora (A. Schulteisa 19, Čakovec). Radionica će trajati od 10.00 do 15:00 sati, te u tom vremenu možete doći i otići kada vama odgovara.

14.02. (srijeda) organizirat će se javna akcija podjele edukativnih poklona.
Traže se 2 volontera/ke na sam V-day, od 10:00 do 11:00 sati na Trgu Republike u Čakovcu da sudjeluju u podjeli edukativnih poklona (ždralovi i letci) i informiraju javnost o važnosti zaštite žena od raznih oblika nasilja.
Nije ništa komplicirano, potrebno je samo informirati žene i djevojke o njihovom pravu na izbor i pružiti im poklone. Vaš doprinos može nekome promijeniti život. Prije samog volontiranja, dobiti ćete upute (na akciji se nalazimo u 9:45).

Volontiranje će vam upisati u volontersku knjižicu.

Zainteresirani za volontiranje – ako ste već volontirali u udruzi Zora, dovoljno je da se samo javite mailom na vinko@udrugazora.hr

Ako još niste volontirali u udruzi Zora, ispunite Prijavnicu za volontiranje i brzo ćete dobiti odgovor. Prijave su otvorene do 11.02. (subota), a ukoliko imate neka pitanja, stojimo vam na raspolaganju.

No comments

You must be logged in to post a comment.