UKLJUČI SE U FESTIVAL “AKTIVNO SUDJELUJEM” ;)

22. rujna 2017
VUM

Želiš se aktivirati u društvu, družiti se i kroz igru nam pokazati svoje skrivene talente? 🙂

Udruga Zora traži volontere/ke koji bi sudjelovali u aktivnostima u sklopu Festivala “Aktivno sudjelujem” u subotu 30.09.2017. od 10-15 sati na Trgu Republike u Čakovcu. To je festival raznih aktivnosti, štandova na kojima će udruge iz Međimurja predstaviti javnosti aktivnostima koje provode. Bit će tu i radionica, igranja zaboravljenih igara (gumi-gumi i hoolahoop), društvenih igara, sportskih aktivnosti (badminton, frizbi), podjele sjemena za korisne kukce, prezentacije samoobrane i još mnogo toga.

Pozivaju se volonteri da se uključe u provedbu događaja i da sudjeluju u festivalu. Povodom toga traže se volonteri/ke za:

Radionicu izrade origami ždralova: 5 volontera/ki koji bi iste izrađivali od 10-12 sati                                                   Igranje zaboravljenih, društvenih i sportskih igara: 10 volontera/ki od 10-15 sati                                                       Radionica – prezentacija tehnika samoobrane: 10 volontera/ki u 2 termina (10.30-11.00 i 13.00-13.30)

Za svakog volontera osigurano je osvježenje, majica projekta te volonterska knjižica (ako ju nemate) i upis volonterskih sati u istu.

Lokacija: Trg Republike Čakovec
Prijava: do 28.09.2017. – ako ste već volontirali u udruzi Zora, prijavite se na e-mail: monika@udrugazora.hr ili porukom na Facebook stranicu Udruga Zora; ako još niste volontirali u udruzi Zora ispunite Prijavnicu za volontiranje na: http://tinyurl.com/prijavnicaZora

Svi materijali i igre su osigurani, još samo ti fališ! 🙂

No comments

You must be logged in to post a comment.