Udruga slijepih Međimurske županije traži volontere za Festival jagoda

19. svibnja 2016
VUM

Tražimo više volontera za Festival jagoda u Čakovcu koji će pomagati na štandu Udruge slijepih Međimurske županije prezentirati proizvode od jagoda, ostale proizvode Udruge i samu Udrugu. Trebamo energične, otvorene, komunikativne i pouzdane volontere. Također moraju imati afinitet prema radu s osobama s invaliditetom.

Što ćeš morati raditi?
Od tebe se očekuje da dođeš na štand po dogovoru s koordinatoricom. Volontira se po 3 h (ili ako želiš možeš i više) u petak 27.05.2016. i u subotu 28.5.2016. godine.
Prezentiramo proizvode od jagoda, sapune, te keramičke proizvode koji su izradili članovi Udruge te dijelimo materijale (brošure i letke). Koordinatorica će te još dodatno uputit u zaduženja.ŽSmisao volontiranja na Festivalu jagoda za Udrugu slijepih je da se građani i šira društvena zajednica senzibiliziraju prema slijepim osobama. Zajedno stvaramo bolje društvo!

Gdje?
Na štandu u centru Čakovca

Što ćeš dobiti ovim volontiranjem?
Osim što ćeš se zabaviti i družiti, steći ćeš iskustvo u radu sa slijepim osobama, povećati svoje prezentacijske i komunikacijske sposobnosti.

Pridruži nam se i prijavi se preko emaila: info@usm.hr ili na telefon: 040 311 955.

volontiranje slijepi

Dodatne mogućnosti volontiranja:
Sviđa ti se volontiranje u Udruzi slijepih Međimurske županije? Imaš vremena i poslije Festivala? Udruga treba volontere kroz cijelu godinu na različitim zanimljivim aktivnostima.

Što ako nemaš 18 godina?
Moramo imati pismeno dopuštenje tvojih roditelja. Napomeni da si maloljetan i dajemo ti suglasnost koju moraju potpisati tvoji roditelji.

No comments

You must be logged in to post a comment.