Trening za trenere u Španjolskoj

2. svibnja 2016
VUM

Završio/la si osnovnu, srednju, pa čak i fakultet. S obzirom na prethodno iskustvo, edukacije ti više nisu “špica” već od njih bježiš brzinom na koju bi mogao biti ljubomoran čak i Usain Bolt?
Razmisli dvaput.

Cjeloživotno učenje sintagma je koja se koristi sve češće kada je u pitanju obrazovanje. Laički rečeno, sve formalne škole koje smo završili ne garantiraju nam da budemo pametni i uspješni. Potrebno je učiti cijeli život.
No, obrazovanje izvan institucija (dakle, izvan škole) često je vrlo skupo i mnogi si ga ne mogu priuštiti, a naročito mladi koji jedva pronalaze posao ili su vrlo slabo plaćeni.

To ipak ne znači da trebamo odustati od tzv. neformalnog obrazovanja. Uključiš li se kao volonter/ka u neku od organizacija, vrlo je vjerojatno da će te ista pozvati na neku od svojih edukacija. I da, nećeš trebati platiti ništa ili ćeš ostvariti poveći popust.
Ovdje klikni i ispuni online obrazac želiš li da ti mi jednom tjedno šaljemo poziv s listom besplatnih edukacija Volonterskog ureda Međimurja i naših suradnika.

20160407_153906

Zaposlenice Volonterskog ureda Međimurja također često koriste mogućnosti besplatnih edukacija. Tako je nedavno Andreja bila na Treningu za trenere u Španjolskom gradu Caravaca de la Cruz, gdje joj je domaćin bila organizacija EUROACCION. U tjedan dana 20 mladih iz Rumunjske, Španjolske, Češke, Hrvatske, Slovenije, Grčke i Italije učilo je o primjeni kazališnih metoda na radionicama za mlade. Pogledaj video i doživi atmosferu s treninga!
Nakon radionice svi sudionici dobili su potvrdu Youthpass, koja je slična našoj Potvrdi o kompetencijama, a što ti može poslužiti za lakši upis na fakultet ili neki od Erasmus+ programa.

trening za trenere

Kao što možeš primijetiti, mogućnosti su velike, ne samo za dobivanjem novih znanja, već i za putovanjima po cijeloj Europi. Zanimaju te detalji oko spomenutih programa i potvrda, svakako nam se javi na vum@actnow.hr. Veselimo se Tvojoj poruci! 😉

No comments

You must be logged in to post a comment.