Uključi se u inicijativu “Mladi i uspješni”

25. siječnja 2016
VUM

Dosta ti je priča u kojima se mlade naziva “izgubljenom generacijom”, pasivcima, onima koji ne znaju što bi sa sobom?

Mi znamo da nije tako. Postoje mlade osobe od 15 do 30 godina koje se i te kako trude biti uzor i utjecati na pozitivne promjene u zajednici. Pomozi nam da to pokažemo javnosti i tako promijenimo sliku mladih u društvu, ali i motiviramo mlade koji još uvijek nisu aktivni.

Kako se uključiti?
Pozivamo te da postaneš volonter/ka inicijative Volonterskog ureda Međimurja!

Od 1. veljače do 29. veljače 2016. tvoj zadatak bio bi fotografirati najmanje 10 mladih osoba od 15 do 30 godina, kao i saznati nekoliko rečenica o njima – tko su oni, po čemu su posebni, u čemu su uspješni, što ih motivira…
Sve fotografije s pričama koje ćete nam poslati objavit ćemo u novokreiranoj Facebook grupi. Oni volonteri/ke koji će iskazati poseban interes, moći će se uključiti u istraživanje o mladima iz Međimurske županije, a koje ćemo provoditi u travnju i svibnju 2016. godine.
Naravno, svim volonterima/kama ćemo upisati volonterske sate u njihove volonterske knjižice, predstaviti ih na Facebook grupi te ih redovito obavještavati o našim besplatnim edukacijama.

Uvjet za volontiranje na ovom zadatku je samo jedan – tvoja dobra volja.

Zvuči zanimljivo?
Javi nam se na andreja@actnow.hr kako bi saznao/la više informacija o inicijativi te dobio/la upute za ovaj izazovni i zabavni zadatak. Rok prijave je 29. siječnja 2016.

No comments

You must be logged in to post a comment.