Volonterski natječaj za Animator/ica u Klubu za starije osobe Mursko Središće (više osoba)

19. studenoga 2014
VUM

Autonomni centar – ACT u sklopu Klubova za starije osobe poziva zainteresirane volontere/ke na volontiranje sa starijim osobama na području grada Murskog Središća.

VRIJEME VOLONTIRANJA: Jednom tjedno u trajanju od 4 sata (ne nužno u komadu)- prema dogovoru i mogućnostima volontera/ke.

OPIS VOLONTIRANJA: Provođenje aktivnosti za starije osobe u Klubovima, opis aktivnosti:
– sportsko rekreacijske aktivnosti klubova za starije osobe (nordijsko hodanje, zajedničke šetnje, tjelovježba, ples, vježbe disanja);
– zabavno – kulturne aktivnosti za starije osobe (grupe smijeha, literarne, novinarske i dramske grupe i drugih jednokratnih ili višekratnih radionica);
– edukacijske radionice (učenje novih jezika, osnovna informatička radionica);
– pomoć kod akcija i događanja vezanih uz Klubove za starije osobe.
Možete se prijaviti za volontiranje na jednoj ili više navedenih aktivnosti.

MJESTO VOLONTIRANJA: Klub za starije osobe u Murskom Središću

Odabarani/e volonteri/ke proći će edukaciju vezanu uz volonterstvo i volontiranje sa starijim osoba, a u svom radu sa starijim osobama imat će potporu stručnjaka. Potpisuju volonterski ugovor i upisuju volonterske sate u volontersku knjižicu. Više o klubovima za starije osobe pročitajte ovdje.

Ako ste vedri, senzibilizirani za pitanje starijih osoba i zainteresirani za volontiranje, molbu za volontiranje  pošaljite već danas, na vlatka@actnow.hr ili im se javite na broj 099 920 9682 (od 9 do 15 h).

Prijave su otvorene do 28. studenog 2014. do 12 sati. Edukacija za izabrane volontere/ke bit će prema dogovoru.

No comments

You must be logged in to post a comment.