Volontiraj za Fijolinu na Porcijunkulovu

9. srpnja 2014
VUM

Humanitarna udruga Fijolina,  traži više volontera/ki za svoj štand povodom manifestacije Porcijunkulova u Čakovcu.

Humanitarna udruga Fijolina osnovana je 21. ožujka 2012. u Čakovcu s ciljem pružanja potpore djeci i mladeži bez roditelja ili adekvatne roditeljske skrbi, te istog dana otvorila vrata umjetnicima koji volonterskim radom žele doprinjeti dosezanju ovog cilja. Udruga je otvorena za sve mlade glazbenike, a osim glazbene sekcije, imaju i foto i video sekciju, te im se i tu možete pridružiti.

Opis posla: volonteri će biti zaduženi za promociju udruge na štandu u centru grada. Na štandu će se prikupljati donacije za udrugu, a svi volonteri bit će dodatno upoznati od strane organizatora volontiranja koja su njihova zaduženja.

Vrijeme volontiranja: od 30.7. do 4.8.2014. Volontira se u 3 smjene, po 4 sata svaki volonter/ka (ujutro, popodne, navečer). Svaki/a volonter/ka može sam/a odabrati u kojoj smjeni želi volontirati (po dogovoru s organizatorima volontiranja i ostalim volonterima).

Članovi udruge Fijolina će svim prijavljenim volonterima osigurati osvježenja (kava, langoš, sladoled) te upis odrađenih volonterskih sati u volontersku knjižicu.

Ako ste zainteresirani za ovo volontiranje, želite dodatno usavršiti svoje komunikacijske vještine i želite se upoznati više s radom udruge Fijolina te pomoći djeci bez roditeljske skrbi, molimo vas javite se na sljedeći kontakt:

Martina Leček
mob: 098 908 5862

 

No comments

You must be logged in to post a comment.