Volontiraj na Svjetskom juniorskom prvenstvu za rukometašice u Čakovcu

20. lipnja 2014
VUM

Hitno su potrebni volonteri/ke povodom Svjetskog juniorskog prvenstva za rukometašice skupine D koja će igrati u Čakovcu.

Prvenstvo počinje 28. lipnja 2014., te će volonteri/ke pomagati tokom 10 dana trajanja prvenstva, koliko se igra u Čakovcu.

Potrebni su nam volonteri na sljedećim poslovima:
– REDARI: muške osobe, stariji od 18 godina -potrebno je 10 volontera
– PRATITELJI EKIPA: žene/muškarci, stariji od 18 godina, s (relativno) dobrim poznavanjem engleskog jezika – potrebno je 12 volontera/ki

U Čakovec stižu reprezentacije Rusije, Slovenije, Tunisa, Kine, Brazila i Rumunjske, stoga je potrebno dobro znanje engleskog jezika.

Svim volonterima osigurana je hrana i piće tokom trajanja prvenstva i majice.

Sastanak organizacijskog odbora prvenstva, predstavnika Hrvatskog rukometnog saveza i svih prijavljenih volontera/ki, održat će se u ponedjeljak 23. lipnja 2014., popodne, u dvorani Ekonomska i trgovačka škola Čakovec, na kojem će svi prijavljeni volonteri/ke dobiti upute što se od njih očekuje.

Molimo sve zainteresirane koji žele volontirati na ovom prvenstvu da nam se javite porukom u inbox na našoj Facebook stranici ili putem e-maila na vum@actnow.hr s naznakom za koji volonterski posao se javljate (redar ili pratitelj/ica).

Prijave primamo do popunjenja, svi oni koji se jave dobit će upute u koliko je sati sastanak s organizatorima u ponedjeljak.

Više o prvenstvu možete saznati ovdje.

Tags: Čakovec, sport,

No comments

You must be logged in to post a comment.