Radionica: Promocija volontiranja putem društvenih mreža

13. svibnja 2014
VUM

Vijesti o volontiranju danas se najviše šire putem društvenih mreža. “Spasite macu, udomite psa, očistimo okoliš, uključi se u radionice novinarstva, volontiraj u muzeju, pomozi u učenju, budi animator u klubu za starije, pomozi nam da organiziramo festival…” samo su neke od mnogobrojnih informacija o volontiranju koje se mogu naći na društvenim mrežama.

Koliko se vaša organizacija koristi društvenim mrežama da bi ste promovirali svoje volonterske programe? Imate li svoj Facebook page? Ako vas zanimaju navedene teme, te bi ste željeli saznati više o navikama i ponašanjima korisnika interneta, načelima pisanja za web i Facebook stranicu, kako izraditi Facebook stranicu, kada objavljivati, kojim sadržajem privući pažnju javnosti te o drugim društvenim i komunikacijskim alatima, pozivamo vas na radionicu u sklopu programa Volonterskog ureda Međimurja o upotrebi interneta i društvenih mreža u promociji volonterstva.

Radionica će se održati u utorak 20. svibnja u 18 sati u dvorani udruge Autonomni centar – ACT u Čakovcu (Dr. Ivana Novaka 38, zgrada Starog hrasta, prvi kat). Molimo sve zainteresirane da svoju prijavu na radionicu (ime i prezime) pošaljete putem e-maila na vum@actnow.hr ili se možete prijaviti putem telefona na 040 390 047.

No comments

You must be logged in to post a comment.