Volonterski kutak: Volontiraj za napuštene mace!

6. svibnja 2014
VUM

Volonterski kutak Volonterskog ureda Međimurja zamišljen je kao mjesto druženja volontera i organizatora volontiranja, mjesto za razmjenu iskustva, predstavljanja volontera i različitih vrsta volontiranja, predstavljanja volonterskih organizacija, te mjesto za organizaciju različitih tematskih predavanja.

Na najnovijem volonterskom kutku predstavit će se Udruga za zaštitu i promicanje prava životinja “Sklonište dobrote”. Udruga se brine o napuštenim mačkama, te provodi projekt “Uhvati – Steriliziraj – Vrati”, a jedan dio predavanja bit će odvojen za prezentaciju dr.sc. Irene Petak, za sve buduće udomitelje, ali i vlasnike/ice mačaka o tome što znači imati mačku kao člana obitelji, kako se pravilno o njoj skrbiti i slično. Također, volonterke Udruge predstavit će samu Udrugu, zašto svoje slobodno vrijeme posvećuju napuštenim životinjama te sve o mogućnostima kako da se i vi pridružite njihovom volonterskom timu. O ovom impresivnom volonterskom timu, govori i činjenica da je upravo njihova volonterka Ivana Kovačić osvojila nagradu Međimurske županije za Najvolonterku 2013. godine.

Volonterski kutak održati će se 13. svibnja 2014. u 18:30 sati u prostorijama udruge Autonomni centar – ACT, na adresi dr. Ivana Novaka 38 u Čakovcu (zgrada Starog hrasta, 1. kat).

Velika nam je želja da nam se pridruže oni koji nikada nisu volontirali, jer je ovo idealna prilika da čujete o volontiranju iz prve ruke. Pozovite i prijatelje, kutak je otvoren za sve!

Tags: kutak, životinje,

No comments

You must be logged in to post a comment.