Volontiraj na info točki u sklopu projekta “Imam informaciju-vladam situacijom”

2. svibnja 2014
VUM

Savez udruga osoba s invaliditetom Međimurske županije traži više volontera/ki za svakodnevno volontiranje na info točki/štandu u Županijskoj bolnici Čakovec. Posao se sastoji o davanju informacija zainteresiranima o mogućnostima socijalnog uključivanja osoba s invaliditetom u Međimurskoj županiji, kontaktima udruga, ustanova i slično.

Volontiranje počinje 12. svibnja 2014. i traje do 31. prosinca 2014. Ovo volontiranje je dio aktivnosti projekta “Imam informaciju-vladam situacijom”.

Uvjeti za volontere/ke:
– stariji od 18 godina
– komunikativnost i otvorenost prema ljudima u potrebi
– snalažljivost i fleksibilnost

Volontira se svaki radni dan u tjednu od 10 do 12 sati (jutarnji termin) ili od 13 do 15 sati (popodnevni termin), a na štandu će uvijek biti 2 osobe. Svaki tjedan se radi raspored volontiranja, te se možete  javiti za volontiranje jedan dan u tjednu ili sve dane u tjednu (sami možete odabrati koliko dana ćete volontirati i da li želite volontirati u jutarnjem ili popodnevnom terminu). Svaki/a volonter/ka će za ovo volontiranje dobiti volonterski ugovor i upis odrađenih sati u volontersku knjižicu, te volontersku majicu na poklon.

Ako ste zainteresirani za ovo volontiranje ili trebate još dodatnih informacija, molimo vas javite se na sljedeći kontakt:
Maja Sabol Žganec
E-mail: msabolzganec@gmail.com
Mob: 091 559 0377

No comments

You must be logged in to post a comment.