„Hrvatska volontira!“ 2014. – volontirajte i vi!

10. travnja 2014
VUM

Hrvatska mreža volonterskih centara već četvrtu godinu za redom organizira manifestaciju Hrvatska volontira! – priključite nam se od 19. do 24. svibnja 2014. Prijavite nam svoje volonterske aktivnosti, pronađite preko nas volontere i obojite Hrvatsku volonterskim bojama!

Manifestacija Hrvatska Volontira! ove će se godine održati od 19. do 24. svibnja 2014., a uključit će veliki broj pojedinaca, organizacija civilnog društva, institucija i tvrtki koje će kroz različite javne akcije u svojim zajednicama promovirati volontiranje. Prošlogodišnja kampanja, održana pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske, okupila je 2.154 volontera koji su kroz 184 volonterske akcije na području cijele Hrvatske društvu poklonili ukupno 9.250 sati.Ove Vas godine ponovno pozivamo da volontirate s nama – bilo da se radi o već postojećim, redovnim aktivnostima Vaše organizacije ili o nekim novim aktivnostima, pridružite se manifestaciji Hrvatska volontira! u tjednu od 19. do 24. svibnja 2014.

Molimo Vas da informacije o aktivnosti koju planirate provesti unesete u obrazac koji se nalazi u privitku i pošaljete do 7. svibnja 2014. na adresu zvs_info@vcz.hr. Unesene informacije uvrstiti će se u objedinjeni popis koji će kao takav biti dostupan javnosti objavom kroz medije na nacionalnoj i lokalnoj razini od strane Hrvatske mreže volonterskih centara. Ukoliko ćete prilikom planiranja aktivnosti prepoznati potrebu za podrškom i pomoći oko pronalaska volontera, stojimo Vam na raspolaganju.

Više informacija o kampanji dostupno je ovdje.

Portal Volontiram Hrvatska.

No comments

You must be logged in to post a comment.