Volontiraj na BIMEP-u 2014. u Čakovcu, Štrigovi i Gornjem Mihaljevcu

24. ožujka 2014
VUM

Međimurski savez sportske rekreacije „Sport za sve“ traži volontere/ke za rad na punktu (stajalište-polazište) u Čakovcu, Štrigovi i Gornjem Mihaljevcu

Volonter/ka na punktu za organizatora dočekuje bicikliste vezane uz provođenje sportsko-rekreacijske manifestacije pod nazivom „Biciklima Međimurskim putevima – BIMEP – 2014
traži se više osoba

Opis poslova: na stolu koji je postavljen na određenom mjestu u Čakovcu, Štrigovi ili Gornjem Mihaljevcu po dolasku bicikliste, volonter/ka utvrđuje da li biciklist polazi-starta na tom punktu ili je samo u prolazu. Ako prvi puta polazi-starta daje biciklisti prijavnicu da je ispuni. Ako utvrdi da je maloljetna osoba traži da pristupnicu potpiše jedan od roditelja. Od bicikliste uzima kotizaciju u iznosu od 5 kn, predaje mu prigodnu diplomu i u nju utiskuje pečat na mjestu gdje je ispisan naziv tog punkta-mjesta (Čakovec, Štrigova ili Gornji Mihaljevec). Ukoliko je došao biciklist koji već ima diplomu utiskuje mu pečat punkta. Ukoliko je organizator i domaćin punkta koji je osigurao stol i stolice donio vodu ili neke druge osvježavajuće napitke, jabuke ili sl., asistent/ica nudi to biciklistima. Po potrebi kontaktira organizatora putem mobitela.

Potrebno znanje: punoljetne osobe, komunikacijske vještine, timski rad, afinitet prema radu s ljudima, motiviranost i odgovoran pristup radu.

Vrijeme volontiranja: 27. travnja 2014. (nedjelja)
– jutarnja smjena od 7:30 do 13 sati
– popodnevna smjena od 13 do 18:30 sati
NAPOMENA: možete birati u kojoj smjeni ćete volontirati (obavezno navesti pri javljanju na ovo volontiranje)

Organizator volonterima osigurava: majicu, zahvalnicu o volontiranju koja omogućava upisivanje podataka u volontersku knjižicu nakon završetka BIMEP-a, popis zaduženja na kojima je volonter/ka bio angažiran.

Ukoliko ste zainteresirani da postanete dio velike sportsko-rekreacijske obitelji pošaljite nam motivacijsko pismo na e-mail: mssr@ck.t-com.hr ili na fax: 040 310 082, najkasnije do petka 18. travnja 2014. do 12 sati.

Dodatne informacije: Marijan 098/903 07 51

mozaik

Tags: sport, turizam,

No comments

You must be logged in to post a comment.