Predavanje o Zakonu o volonterstvu i Potvrdi o kompetencijama stečenim volontiranjem

17. veljače 2014
printlab

Volonterski ured Međimurja poziva sve organizatore volontiranja, volontere/ke i ostalu zainteresiranu javnost na predavanje o Zakonu o volonterstvu, na kojem ćesegovoriti o temeljima Zakona i njegovoj primjeni u praksi.

Cilj predavanja je podići razinu znanja sudionika o zakonskom uređenju volonterskog rada kako bi razvili i/ili unaprijedili rad s volonterima/kama u svojim organizacijama te ga uskladili sa zakonskim propisima. Na predavanju će se govoriti i o Potvrdi o kompetencijama stečenim volontiranjem. Što je ona, čemu služi, kako je napisati i kada se izdaje. Dio predavanja bit će odvojen i za pomoć organizatorima volontiranja oko unosa podataka u Izvješće organizatora volontiranja koje se obavezno svake godine u veljači predaje Ministarstvu socijalne politike i mladih.

Predavanje će se održati u ponedjeljak 24. veljače 2014. u 16 sati u multimedijskoj dvorani udruge Autonomni centar – ACT, Dr. Ivana Novaka 38 u Čakovcu (zgrada Starog hrasta, prvi kat).

Molimo sve zainteresirane da svoju prijavu na predavanje (ime i prezime) pošaljete putem e-maila na vum@actnow.hr ili se možete prijaviti putem telefona na 040 390 047 do 21. veljače 2014. do 12 sati.

No comments

You must be logged in to post a comment.